Έγινε το θαύμα – Αποσωληνώθηκε ο μικρός Νεκτάριος! Το βρέφος που είχε αεροβαπτιστεί

Ο Νεκτάριος βγαίνει από το δωμάτιο της Εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές του κορονοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δύο μηνών βρέφος νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής, διασωληνώθηκε ενώ μετά απαιτήθηκε η νοσηλεία του με απλό οξυγόνο μέχρι σήμερα που είναι μέρα χαράς!

Το αγοράκι, όπως είχε γράψει το tempo24, αποσωληνώθηκε, παραμονή του Αγίου Ανδρέα και παρέμεινε στη ΜΕΘ με απλό οξυγόνο.

Το μικρό είχε αεροβαπτιστεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί τον μικρούλη νικητή ο π. Χαρίτωνας για τη θρησκευτική του βάφτιση.

Δείτε ακόμα:  Προσωπικός γιατρός: Αναβολή μίας εβδομάδας για τις εγγραφές των πολιτών

“Ήθελα και εγώ να είμαι κοντά στον Νεκτάριο και τους γονείς τους, αλλά δυστυχώς οι υπεχρεώσεις μου σήμερα στην Αθήνα και τα υπουργεία είναι πολλές και δεν θα μπορέσω. Εύχομαι στον μικρό μας μαχητή, να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όλες τις μάχες με τόση γενναιότητα”, είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαιώνοντας την είδησης. Μάλιστα ο κ. Καρβέλης έχει ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς του βρέφους, μεταφέρονας τις ευχές του για ό, τι καλύτερο για τον μικρό και όλη την οικογένεια.

Δείτε ακόμα:  ΕΟΔΥ: Πού θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test το Σάββατο 2/7

nassosblog.gr