Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δολοφόνος της Ζέμπερη μέσα στη φυλακή!

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη την προηγούμενη Τεταρτη 15/5 έγκλειστος στο κατάστημα κράτησης Δομοκού Εμανουήλ Σοροπίδης που έχει καταδικαστεί με απόφαση του ΜΟΔ Αθηνών σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ληστεία που αφορά την δολοφονία της 32 χρονης εφοριακού Δωρας Ζέμπερη στο β’ νεκροταφείο Αθηνων τον Οκτώβρη του 2017

Το ελαφρυ με βάση την ιατρική εξέταση εγκεφαλικό επεισόδιο του Εμανουήλ Σοροπίδη οφείλεται σε υψηλή πίεση και άλλα παθολογικά αίτια. Διακομίστηκε την επόμενη μέρα εκτάκτως στο κέντρο υγείας Δομοκού όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος για λίγες ώρες οι θεράποντες γιατροί του χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Ο συνήγορος υπερασπισής του κ. Βασίλης Νουλέζας δήλωσε στο eReportaz: «Ο εντολέας μου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Θα τον επισκεφτώ άμεσα ώστε να λάβω γνώση για την κατάσταση της υγείας του και των ιατρικών εγγράφων. Δεν είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι θα ανταποκριθεί πλήρως σωματικά και ψυχικά στις ανάγκες του δευτεροβάθμιου ΜΟΕ Αθηνών, όπου επιδιώκουμε να αποδειχθεί η αλήθεια.

Έχει δεχτεί μεγάλη ψυχική επιβάρυνση μετά την καταδίκη και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος.Αν αύριο διαπιστώσω ότι η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο θα ζητήσω να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας διότι αυτό το εγκεφαλικό επεισόδιο ενδεχομένως είναι προάγγελος χειρότερης εξέλιξης»

ereportaz.gr