Είναι οριστικό: Εκτός Big Brother o Γιώργος Τσαλίκης – Τι λέει ο ΣΚΑΪ

Ανατροπή σε αυτά που είχαν δημοσιοποιηθεί για την παρουσίαση του Big Brother. Να θυμίσουμε ότι εδώ και καιρό υπήρξαν φήμες και πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Τσαλίκη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο τραγουδιστής αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, όπως πρώτα είχαμε αποκαλύψει στο newsit.gr η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει μιλήσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ μάλιστα αναφέραμε ότι η… αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη δυσαρέστησε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και πως θα υπήρχαν εξελίξεις.

Δείτε ακόμα:  Βρόντηξε ο Σταμάτης Γονίδης: "Πορτοσάλτε ο κόσμος σε διέγραψε πριν την ΕΣΗΕΑ"

Έτσι κι έγινε λοιπόν, αφού… ανεπίσημα μεν… αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother. Μιλώντας μάλιστα με στελέχη του σταθμού μου είπαν ότι «παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Δείτε ακόμα:  Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Crown! - Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί σε διεθνείς παραγωγές

Έτσι λοιπόν επιβεβαιώνεται ό,τι είχαμε αναφέρει, ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ «ενοχλήθηκε» που ο Τσαλίκης αποκάλυψε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό και έτσι αποφάσισε να μην προχωρήσει η συνεργασία.

newsit.gr