Έκαψαν το αυτοκίνητο και τη μηχανή του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη!

Εμπρηστική επίθεση έξω από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη. Έκαψαν μηχανή και αυτοκίνητο που ανήκουν στον αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη.

Στόχος αγνώστων εμπρηστών έγινε στις 3:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, το ΙΧ αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του επίορκου αστυνομικού, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε προφυλακιστεί, καθώς συνελήφθη να κρατά «φυλακισμένη» στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη μία 18χρονη κοπέλα και να την εκδίδει.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Αρχιμήδους, με τους έξι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα να σβήνουν τις φλόγες που έφτασαν σε ύψος μέχρι τον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας μπροστά στην οποία ήταν σταθμευμένο το όχημα και η μηχανή. Στο σημείο έφτασαν και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς επίσης και κλιμάκιο της σήμανσης για να συλλέξει τυχόν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.

Να θυμίσουμε πως η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει σάλο, καθώς η 18χρονη είχε καταφέρει να ξεφύγει από το διαμέρισμα-κολαστήριο και να βρει καταφύγιο σε παρακείμενο καφέ, όπου μια σερβιτόρα ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Δείτε ακόμα:  Μπαίνει τέλος στους «ανοιχτούς» χώρους με... πλαϊνές τέντες σε καφέ και εστιατόρια

ieidisesi.gr