Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη: “Ο κήπος με τα συναισθήματα” της Βίκυς Σακκή – Εικονογράφιση Μαίρη Καλαμπαλίκα

Κάποτε, σε µια καστροπολιτεία ενός µακρινού πλανήτη, ζούσε ένα µικρό κορίτσι, η Ουρανία. Αν και ήταν η κόρη του άρχοντα, ήταν δυστυχισµένη, όπως και όλοι οι κάτοικοι εκείνης της καστροπολιτείας, επειδή ο άρχοντας είχε θέσει σκληρούς νόµους και απαγόρευε όλα τα θετικά συναισθήµατα! Η ζωή όλων ήταν γκρίζα και άσχηµη!

Η Ουρανία, όµως, θα βρει τρόπους να ξεφύγει απ’ όλα αυτά. ∆ηµιουργεί νέες φιλίες και νιώθει συναισθήµατα που δεν ήξερε καν την ύπαρξή τους! Είναι πλέον ευτυχισµένη! Η καρδιά της είναι ζεστή!

Θα καταφέρει όµως να κάνει και τους υπόλοιπους ευτυχισµένους; Θα καταφέρει να πείσει τον µπαµπά της να αλλάξει τους νόµους της καστροπολιτείας και να επιτρέψει στους ανθρώπους να µπουν στον «κήπο µε τα συναισθήµατα»;

Βιογραφικό

Βίκυ Σακκή

Η Βίκυ Σακκή είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια με ειδικότητα και μετεκπαίδευση στο Family System Therapy.Τα τελευταία είκοσι χρόνια ασχολείται με τη συστημική ψυχοθεραπεία και με βιωματικές, αυτογνωσιακές δράσεις εφήβων και ενηλίκων. Επιπλέον, έχει διατελέσει εμπειρογνώμων στο Eurocare της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην ομοσπονδία οικογενειακών οργανώσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Coface.

Η Μαίρη Καλαμπαλίκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και σπούδασε Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στο ΟΜαίρη Καλαμπαλίκαικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από παιδί τής άρεσε να χάνεται στις σελίδες βιβλίων και να ζωντανεύει χαρακτήρες με τα μολύβια της. Η αγάπη της για τη ζωγραφική την κέρδισε και σήμερα είναι απόφοιτος του τμήματος Sketch-Comics-Cartoon του ΑΚΤΟ
και δραστηριοποιείται στον χώρο της παιδικής εικονογράφησης και των κόμικς.

ISBN 978-960-14-3724-8

Αθήνα 2022

Σειρά: ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σελίδες: 40

Τιμή: € 11,90 (με ΦΠΑ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.