Έκκληση του πατέρα της 17χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της: Αν κάποιος είδε κάτι…

Έκκληση απηύθυνε μέσω του ΑΝΤ1 ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας από την Κατερίνη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και οκτώ ημέρες.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων ο Μανώλης Δεληγιάννης, πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της που έχουν εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου, «το ζήτημα είναι ότι ήταν σε μία διένεξη εδώ έξω με έναν πελάτη του καφενείου, το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα και χάσαμε τα ίχνη τους. Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση, με την αστυνομία έχουμε πιάσει όλες τις περιπτώσεις που θα μπορούσε να γίνει κάτι και δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα».

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Νέα απόφαση για τις μάσκες – Που θα είναι υποχρεωτικές

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους.« Αυτό κάνουμε, φιλενάδες, φίλους, γνωστούς, συγγενείς, τα πάντα εδώ και μία εβδομάδα, από την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή. Σε όλη την Ελλάδα, βαδίζουμε στα τυφλά», πρόσθεσε.

«Η κόρη μου έχει το χαρακτηριστικό ότι περπατάει υποβασταζόμενη από περπατούρα. Να έχουν το νου τους, μία πληροφορία, κάτι από αγρότες από κυνηγούς μήπως έχουν πέσει κάπου γιατί η πορεία που πήρε το αυτοκίνητο είναι προς το χωριό μου προς την Ελασσόνα. Έχω το πατρικό μου εκεί, είναι η μητέρα μου, υπέθεσα μήπως πήγαν προς τα εκεί», υπογράμμισε ο κ. Δεληγιάννης.

Δείτε ακόμα:  Αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κατάστημα – Τραυματίστηκε από πυροβολισμό ο ιδιοκτήτης

Από την πλευρά του, ο Διοικητής Π.Υ. Κατερίνης Βαγγέλης Φαλάρας τόνισε ότι «άμεσα κινητοποιήθηκε μία ομάδα ατόμων και με τη βοήθεια ενός drone συνέδραμαν στο έργο της αναζήτησης και την περιοχή που υπέδειξε η ελληνική αστυνομία».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

enikos.gr