Έκρηξη σε πυρηνελαιουργείο – Ένας τραυματίας (φωτό)

Τρομακτική έκρηξη που σημειώθηκε στην Αργολίδα το μεσημέρι της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου έγινε αισθητη σε απόσταση χιλιομέτρων αφού κάτοικοι του Ναυπλίου και του Άργους τρομοκρατήθηκαν από το οστικό κύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Argolikes Eidhseis, η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαιοπυρήνα με αποτελεσμα να εκτοξευθεί καζάνι του εργοστασίου αρκετά μέτρα μακρυά αφού άνοιξε τρυπά στην σκεπή των εγκαταστάσεων.

Εργαζόμενοι σε παρακείμενο μηχανουργείο πετάχτηκαν έξω έντρομοι από τον τρομακτικό θόρυβο και αντίκρισαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις τους εργοστασίου και την δεξαμενή να έχει στην ουσία λιώσει από το οστικό κύμα στο διπλανό χωράφι αρκετά μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του πυρηνελαιουργείου.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που απέκλεισαν προς ώρας την διέλευση των οχημάτων. Μέχρι και αυτή την στιγμή οι πυροσβέστες κάνουν ενέργειες για την αποκάθαρση του σημείου μέσα στο εργοστάσιο που σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος ευτυχώς ελαφρά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.