Έξαλλος ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη για τις επιστολές – “Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι αναξιόπιστο” (βίντεο)

Ο αδελφός του Δημήτρης Λιγνάδης, Γιάννης Λιγνάδης, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ”. Ο Γιάννης Λιγνάδης είπε πως αυτό το υλικό δεν μπορεί να έχει κανένα νόημα γιατί δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο και χαρακτήρισε κατ΄ ευφημισμό εφημερίδα την “Μπαμ”.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η εφημερίδα “Μπαμ” δημοσίευσε ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένα στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει και δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία, ενώ κατασχέθηκαν μετά το ρεπορτάζ αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Το παρασκήνιο της εν ψυχρώ εκτέλεσης

“Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο” είπε ο Γιάννης Λιγνάδης. “Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές της είναι Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν ερωτικόσατιρικό το περιεχόμενό της” συμπλήρωσε. Ο Γιάννης Λιγνάδης μάλιστα τόνισε πως προσπάθησε και η φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Δες το βίντεο

tlife.gr