Εξελίξεις στην υπόθεση της 17χρονης Νικολέτας: Οι γονείς της παρέδωσαν στικάκι με νέα στοιχεία στην Αστυνομία

Ελέγχονται τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα και μαρτυρίες, με αφορμή τα όσα είχαν καταγγελθεί για περιστατικά bullying σε βάρος της

Εξελίξεις προέκυψαν σχεδόν δύο μήνες μετά την ημέρα που η 17χρονη Νικολέτα βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από την γέφυρα του Αποσελέμη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σε γκρεμό 50 μέτρων.

Η οικογένεια της αλλά και οι αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια να απαντηθούν τα πολλά ερωτήματα της τραγωδίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία καταδεικνύουν, πως το κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του, ωστόσο ακόμα διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες η 17χρονη βρέθηκε σε τέτοια συναισθηματική κατάσταση, ώστε να προχωρήσει στην πράξη αυτή.

Ο φάκελος της υπόθεσης δεν έχει κλείσει, καθώς συνεχίζεται η αστυνομική προανάκριση. Μεταξύ άλλων ελέγχονται τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, μαρτυρίες, με αφορμή τα όσα είχαν καταγγελθεί για περιστατικά bullying σε βάρος της 17χρονης. Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, αναφέρουν ότι οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού έχουν ήδη παραδώσει στο Α.Τ. Χερσονήσου ένα ηλεκτρονικό στικάκι (USB), με περιεχόμενο το οποίο ζητά να αξιολογηθεί και να ερευνηθεί.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στο ηλεκτρονικό αυτό στικάκι περιλαμβάνεται υλικό, όπως αναρτήσεις που φέρεται να είχε κοινοποιήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κορίτσι από την περιοχή της Χερσονήσου και τα οποία η οικογένεια θεωρεί, ότι διέσυραν την Νικολέτα και αμαύρωναν την υπόληψή της. Το υλικό θα ελεγχθεί από την αστυνομία και ενδεχομένως – αν κριθεί αναγκαίο – θα κληθεί για κατάθεση και το συγκεκριμένο κορίτσι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.