Εξομολόγηση καρδιάς από την Λίτσα Πατέρα – «Θεραπεύτηκα από θαύμα, πίστευα ότι θα μείνω παράλυτη»

“Δεν είπα σε κανέναν τίποτε. Σκεπτόμουν «πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί παράλυτη». Ήταν καλοκαίρι” αποκαλύπτει η Λίτσα Πατέρα.

Σε μια επιλεκτική της συνέντευξη, η Λίτσα Πατέρα άνοιξε την καρδιά της στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Η γνωστή αστρολόγος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρότερος της γιος.

Όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρότερος γιος σας αντιμετωπίσατε ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ουσιαστικά παρέλυσαν τα χέρια σας… Θέλετε να μας το περιγράψετε;

Θεραπεύτηκα από θαύμα. Πιστεύω πάρα πολύ στο σύμπαν, στην ανώτερη δύναμη, στο Θεό. Κάθε τι που μου συμβαίνει καλό ή κακό το αγκαλιάζω και χαράζω τη πορεία μου. Ήταν θαύμα το πώς έκανε τον κύκλο της εκείνη η επώδυνη πραγματικότητα. Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου παρέλυσαν τα χέρια μου. Δεν είπα σε κανέναν τίποτε. Σκεπτόμουν «πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί παράλυτη». Ήταν καλοκαίρι. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου -σχεδόν παράλυτη μόνη μου- και κατευθύνθηκα προς το Σούνιο. Αν και ήταν καλοκαίρι εκλεισα τα παράθυρα του αυτοκινήτου, ενώ ο ιδρώτας έτρεχε από πάνω μου. Καθώς έκλαιγα με αναφιλητά και έκανα την προσευχή μου λέγοντας «Θεέ μου δεν θέλω να ζήσω έτσι». Μέχρι να φθάσω στο Σούνιο είχα γίνει καλά.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε σπουδαίος, πολυβραβευμένος σκηνοθέτης!

Είναι σοκαριστικό ότι στην κλινική δεν σας είχαν δώσει καμία ελπίδα ότι θα επανέλθετε.

Ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη. Πίστευα ότι θα μείνω παράλυτη.

Φοβάστε το θάνατο;

Δεν φοβάμαι καθόλου το δικό μου θάνατο, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πέρα από αυτό που ζούμε τώρα. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Να μην φερόμαστε ανήθικα ή με επαχθή και επιβλαβή τρόπο στους ανθρώπους γύρω μας. Πιστεύω στο κάρμα και προσπαθώ να μην κάνω κακό.

Δείτε ακόμα:  Θέμης Αδαμαντίδης: «Με έβρισε, με χαστούκισε και με κλώτσισε» - Όλη κατάθεση της συντρόφου του

Πιστεύετε και στην μετεμψύχωση;

Ναι. Πιστεύω απόλυτα ή αν θέλετε καλύτερα το ελπίζω.

Έχετε ψάξει και, αντιστοίχως, μάθει στοιχεία για προηγούμενες ζωές σας;

Παρά το γεγονός ότι έχω κάνει ταξίδια στις Ινδίες και έχω διαβάσει πολλά βιβλία, δε θέλησα να κάνω αυτό που αποκαλούμε αναδρομή γιατί εν τέλει δεν παρέχει καμία απόδειξη. Η αστρολογία αποδεικνύεται έμπρακτα. Αναφέρει πώς την τάδε μέρα θα γίνει το εξής γεγονός και λαμβάνει υπόσταση. Κανείς όμως δε μπορεί να μας αποδείξει ποιοι ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας.

Δείτε ακόμα:  Φαίη Σκορδά: Φεύγει οριστικά από τον ΑΝΤ1 - Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες της

zappit.gr