Έκτακτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 για «Master Chef» και Σκορδά

Έντονες είναι οι πιέσεις στον ΑΝΤ1 από τον τυφώνα του «Master Chef». Το ριάλιτι μαγειρικής κάνει την καλύτερή του χρονιά, σαρώνει τα πάντα στο περασμά του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα των πτώση των ποσοστών τηλεθέαση του ΑΝΤ1 στο prime time ειδικά δε στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Σε μια μεγάλη σύσκεψη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών ακούστηκαν πολλά. Ακόμη και αγορά νέου ριάλιτι για την επόμενη σεζόν. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Το κανάλι θα συνεχίσει να επενδύει κυρίως στις σειρές καθώς σε γενικές γραμμές φέτος η επιλογή αυτή έχει φέρει καλά αποτελέσματα.

Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε είναι να μην αλλάξει προς το παρόν τίποτα στον προγραμματισμό της βραδινής ζώνης. Τα προγράμματα θα παραμείνουν ως έχουν και θα στηριχθούν με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν φεύγει λοιπόν ο Ρώμας και το «Καφέ» από την βραδινή ζώνη της Παρασκευής όπως ακούστηκε. Ούτε οι φάρσες του Πούμπουρα μετακινούνται. Ψάχνουν τρόπους στον ΑΝΤ1 για καλύτερο πρόμο του προγράμματος.

Και όπως μαθαίνω πως ειπώθηκε στη σύσκεψη και το «Πρωινό» της Σκορδά φέτος είναι τόσο αδύναμο που δεν βοηθάει καθόλου… Όμως στο συγκεκριμένο θέμα θα επιστρέψω με άλλο ρεπορτάζ…

nassosblog.gr