Οριστικό: Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή σε Ραφήνα, Πικέρμι & όλη την Αττική!


Κλειστά θα είναι αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου  όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Ραφήνα, Πικέρμι και ολόκληρη την Αττική με απόφαση της Περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ σε λίγη ώρα θα βγει η επίσημη ανακοίνωση.Έτσι και έγινε καθώς ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ανακοίνωση και επίσημα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό πως αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά .

Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών, τονίζει ο κ. Πατούλης

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:

Δείτε ακόμα:  Βουτιά της θερμοκρασίας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη - Τι καιρό θα κάνει στην Αττική

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για προληπτικούς λόγους ασφάλειας καθώς αναμένεται έντονη κακοκαιρία

Γ. Πατούλης: «Πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία περί έντασης των καιρικών φαινομένων το επόμενο 24ωρο, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Δείτε ακόμα:  Δύσκολες ώρες για την πρ. Δημοτική Σύμβουλο Μαραθώνα Αναστασία Παππά - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

Να θυμίσουμε πως λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται στην Αττική, με απόφαση (604/2021 ΑΔΑ: ΩΔΑΩΩ16-4ΣΓ) του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς δεν θα λειτουργήσουν τα εξής σχολεία:

ΠΕΜΠΤΗ 14/10/2021:

• ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/2021:

• ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ – ΕΕΕΕΚ) ΔΕ ΡΑΦΗΝΑΣ

Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Δείτε ακόμα:  Το μήνυμα του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS

Eπίσης, κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.