Έλα στη θέση μου: Oι ηθοποιοί που αποχωρούν, οι στεναχώριες και το συγκινητικό αντίο!

Το «‘Ελα στη θέση μου» είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και έδωσε στον alpha μεγάλες τηλεθεάσεις!

Η πλοκή καλή το χιούμορ ανεξάντλητο και οι ερμηνείες μοναδικές από καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς!

Όπως κάθε σήριαλ θέλει κι αυτό την ανανεωσή του γι΄αυτό από τη νέα σεζόν δεν θα δούμε όπως είναι γνωστό μερικούς από τους ήρωες σε νέες περιπέτειες αφού μερικοί από αυτούς αποχωρούν.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του TLIFE η ανακοίνωση της αποχώρησής τους από το σήριαλ ήταν κάτι που μερικούς στεναχώρησε και πίκρανε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια για την αποχώρησή τους τόσο του Αντώνη Καφετζόπουλου, ενός ηθοποιού με μεγάλη πορεία και έργο, όσο και της Μαρίας Φιλίππου που επίσης είναι μια ηθοποιός με τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Η νέα σεζόν λοιπόν του σήριαλ θα συνεχιστεί χωρίς τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Μαρία Φιλίππου, την Ντάνη Γιαννακοπούλου που έπαιζε τη σύζυγο του Βλάσση (Γιάννης Τσιμιτσέλης) αλλά της Εύης Δαέλη!

Ο Μαρίνος Κόνσολος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram χαιρέτισε με συγκίνηση και αγάπη την τηλεοπτική του μητέρα Αιμιλία, δηλαδή την Μαρία Φιλίππου: «3 Χρόνια μαζί σου εζήσα στιγμές που ούτε με την πραγματική μου μάνα δεν έζησα ακόμη! Και θα έρθουν ακόμα πιο πολλές, είμαι σίγουρος! Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, τα κλάματα, τις συμβουλές, τις παρατηρήσεις , για όλα όσα είχες την ανάγκη να με προστατεύσεις σαν αληθινή συνεργάτης και πάνω απ όλα σαν μάνα που είσαι! Ευχαριστώ! Τα αντίο δεν είναι για τους ωραίους ανθρώπους! Εις το επανιδείν λοιπόν αγαπημένη»!

Αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ντάνη μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη από τα τελευταία γυρίσματα, της σειρά, ευχαριστώντας όλους για τη εμπειρία και τη συνεργασία. Εδώ με την σκηνοθέτη Σπύρο Ρασιδάκη

tlife.gr