Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους

Με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες, οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 33 ετών, οι οποίοι αντιμετώπιζαν την κατηγορία της αρπαγής βρέφους 8 μηνών κατά συναυτουργία, σε βαθμό κακουργήματος.

Στους δύο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένουν.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» του Αιγάλεω όταν δύο δημοτικοί αστυνομικοί τους έκριναν ύποπτους λόγω του βρέφους. Έτσι, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., με τους πρώτους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα.

Οι δύο άνδρες, αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα.

Όλοι, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Όμως, οι δύο άνδρες στο Αστυνομικό Τμήμα φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενα τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση τους στη δικογραφία.

Τελικά, στις απολογίες τους και οι δυο αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.