Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό ανήλικης

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να οριστεί η τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ο 32χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος 15χρονης, με νοητική υστέρηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για «κατάχρηση προσώπου ανίκανου σε αντίσταση, σε γενετήσια πράξη», από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ύστερα από σχετική καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία οι γονείς 15χρονης κοπέλας.

Στον 32χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα και του επιβλήθηκε εγγυοδοσία 5.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι η κοπέλα ήταν 17 ετών και ότι δεν υπήρξε ολοκληρωμένη επαφή μαζί της, ενώ τόνισε πως η νοητική υστέρηση της ανήλικης δεν γίνεται αντιληπτή.

Δείτε ακόμα:  Κι άλλος ηθοποιός στον εισαγγελέα για βιασμό!

Ο δικηγόρος του 32χρονου, Βασίλης Τζιώρας, δήλωσε πως δ»εν προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση ότι η πράξη έγινε και ότι η νοητική υστέρηση της 15χρονης είναι αμφίβολη, καθώς από τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Facebook ο 32χρονος και η ανήλικη δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα η ίδια φοιτά σε κανονικό σχολείο».

Πηγή:ΕΡΤ