Έλενα Ακρίτα: «Κυρία Μενδώνη, μπορείτε να βοηθήσετε τον Σπύρο Φωκά;»

Έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας, όσο βέβαια και την βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας Γιώργου Σταμάτη, λέει η Λίλιαν Φωκά…

Σοβαρά προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς. Το καλοκαίρι, η έκκληση της συζύγου του, Λίλιαν, ήταν απελπιστική ζητώντας να βοηθήσει η Πολιτεία τον ηθοποιό και να μην κοπεί το ρεύμα στο σπίτι του. Η έκρηξη οφειλών σε συνδυασμό με την φθίνουσα υγεία του, οδήγησαν σε μια ασφυκτική κατάσταση το ζευγάρι.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, διευθετήθηκε η οφειλή με την ΔΕΗ και έλαβε την αγωγή που χρειάζεται για την υγεία του.

Δείτε ακόμα:  Βαλέρια Κουρούπη: «Ο Φιλιππίδης χρίζει ψυχιάτρου και τιμωρίας»

Πρόσφατα όμως, νέα δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για την άμεση ανάγκη η Πολιτεία να παρέμβει και να βοηθήσει το ζευγάρι. Φίλη του Σπύρου Φωκά, έκανε λόγο για άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα σπίτι.

Λίγες ώρες μετά, η συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, με ανάρτηση της στο facebook απευθυνόμενη στην υπουργού Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη είπε: «Κυρία Λίνα Μενδωνη, μπορείτε να βοηθήσετε τον Σπύρο Φωκά; Με 600€ σύνολο εκείνος και η γυναίκα του αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Ανέστιος και πένης ο αγαπημένος ηθοποιός, χρειάζεται τη στήριξη του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για να κρατηθεί στη ζωή. Θα παρακολουθήσουμε στενά την υπόθεση, ο κ. Φωκάς δεν ζητά ελεημοσύνη, μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή διαβίωση ζητά».

Δείτε ακόμα:  Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι «Ο Δημήτρης Σταρόβας έφυγε από κοντά μας»

Ωστόσο, τα πράγματα στην θέση τους έβαλε με δική της ανάρτηση, διαψεύδοντας όσα λέγονται η σύζυγος του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά. Όπως είπε, αυτά τα δημοσιεύματα είναι αναληθείς και εκείνη με τον σύζυγο της διαχειρίζονται τις ζώες τους με αξιοπρέπεια. Όπως τόνιζει χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την κατάσταση μας θέλω να ενημερώσω ότι με αξιοπρέπεια διαχειριζόμαστε την ζωή μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση φίλων μας όσο βέβαια και την βοήθεια του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κυρίου Γρηγόρη Δημητριάδη όσο και του γενικού γραμματέα Πρόνοιας Γιώργου Σταμάτη. Θα παρακαλούσα αυτό να γίνει σεβαστό από όλους και να μην αναστατώνουν τόσο εμένα όσο και τον Σπύρο με δημοσιεύσεις που είναι αναληθείς».

Δείτε ακόμα:  Βρόντηξε ο Σταμάτης Γονίδης: "Πορτοσάλτε ο κόσμος σε διέγραψε πριν την ΕΣΗΕΑ"

protothema.gr