Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε! Περίμεναν ότι θα πεθάνω»

«Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη»

Καλεσμένη βρέθηκε σήμερα η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τη θεαματική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την απώλεια των 30 κιλών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως η συζήτηση απέκτησε όταν αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι κόντεψε να χάσει τη ζωή της έπειτα από νεκρωτική πνευμονία που έπαθε.

Δείτε ακόμα:  Ανέστης Βλάχος: “Βόμβα” από τον γιο του για “Κωσταλέξι” του ηθοποιού

«Έπαθα στα 40 μου βαριά νεκρωτική πνευμονία. Με περίμεναν να πεθάνω, αλλά τους την έκανα. Εγώ ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε. Έχασα τις αισθήσεις μου από τη μια μέρα στην άλλη. Το μικρόβιο αυτό κυκλοφορούσε στον οργανισμό με τεράστια ταχύτητα. Είχα οργανισμό γέρου, δεν είχα ανοσοποιητικό γι’ αυτό και έγινε αυτό. Υπολόγισαν ότι ήταν ή σταφυλόκοκκος ή στρεπτόκοκκος κι επειδή έπεσαν πάνω μου με κοκτέιλ αντιβιοτικών, δεν μπόρεσαν να βρουν τι από τα δύο ήταν.

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καινούργιου: Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν γυναίκες θύματα

«Περίμεναν ότι θα πεθάνω γιατί είχαν γεμίσει πύον και οι δύο μου πνεύμονες. Όταν άρχισα να συνέρχομαι περίμεναν ότι όλη μου τη ζωή θα έκανα εγχειρήσεις με αποστήματα που θα είχαν μείνει. Τελικά δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν σχεδόν πλήρης ίαση, έχω ένα μικρό κομμάτι στον πνεύμονα το οποίο είναι νεκρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

newsbreak.gr