Ελένη Μενεγάκη: Η νέα σελίδα στη ζωή της!

Τέρμα τα ψέματα, το… κρυφτούλι, οι υπεκφυγές… Η Ελένη Μενεγάκη μας παρουσιάζει από την αρχή της σεζόν τον νέο της εαυτό!

Απαλλαγμένη από το βάρος μιας δημοσιότητας που εδώ και περίπου 25 χρόνια την κατέτρεχε, η Ελένη το… φιλοσόφησε και έκανε restart στη ζωή της. Ή πιο σωστά στην εικόνα της!

Η Ελένη δεν είναι πια το κορίτσι των εξώφυλλων που κάποιοι εμπνέονταν από το κεφάλι τους και εκείνη δεν αντιδρούσε. Είναι μία γυναίκα που έχει πάρει στα χέρια της αυτή την εικόνα και τη διαχειρίζεται άψογα!

Κάποτε δεν μαθαίναμε τίποτα για την προσωπική της ζωή εκτός από τα βασικά. Ότι, ας πούμε, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο ή ότι περιμένει ακόμη ένα παιδί, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πότε θα εγκατέλειπε τα πλατό της εκπομπής της. Εκείνες τις εποχές, ρεπορτάζ για τους τηλεοπτικούς συντάκτες ήταν ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη που θα έφευγε για να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειάς της. Τώρα θέμα είναι αυτό που λέει η ίδια στην εκπομπή για τον σημερινό σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, τη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά της, τι έκανε η Λάουρα ή η Βαλέρια χθες στο σπίτι και πώς η Μαρίνα τους έκανε το προηγούμενο βράδυ να ξεκαρδιστούν.

Αμ το άλλο; Κάποτε οι παπαρατσικές φωτογραφίες της, ακόμα και στον δρόμο να περπατάει, μοσχοπουλιούνταν. Η ίδια, όμως, βρήκε τον τρόπο να «πουλάει» μόνο τις στιγμές που θέλει εκείνη και να απαλλαγεί μία και καλή από τις… ορδές φωτογράφων που έτρεχαν ξοπίσω της. Τώρα όλοι περιμένουν πάνω από το κινητό τους, κολλημένοι στην προσωπική της σελίδα στο Instagram για να δουν άλλη μία όμορφη φωτογραφία της ίδιας ή των οικείων της για να μάθουν κάτι από τη ζωή της. Πλέον δεν έχει δεύτερες σκέψεις για να ανεβάσει τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της. Δεν θα αναρωτηθεί αν είναι σωστό να μοιραστεί με τον κόσμο που την αγαπάει τόσα χρόνια μία φωτογραφία των παιδιών της. Μετά από τόσα χρόνια εξάλλου, όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, η σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό βασίζεται στην αγάπη, την αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη.

Συμπέρασμα; Η Ελένη έχει απενοχοποιηθεί και μαζί με εκείνη ήρθε το τέλος και για το… σύνδρομο της κλειδαρότρυπας κάποιων. Είναι η νέα, πιο εξελιγμένη εκδοχή της Ελένης Μενεγάκη που δικαίως θεωρείται η βασίλισσα της τηλεόρασης γιατί συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος σε πολλά, μόνο που τώρα το πετυχαίνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μόνο…

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης