Ελένη Μενεγάκη: Τι συμβαίνει και είναι… στον αέρα το “διετές συμβόλαιο” με τον ΑΝΤ1;

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για την ένταξη που θα έχει η Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό του ΑΝΤ1 τις τελευταίες μέρες, ενώ κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Από την πλευρά του σταθμού, ωστόσο, γίνεται σαφές ότι καμία προσέγγιση με σκοπό την υπογραφή συμβολαίου δεν έχει γίνει μεταξύ ΑΝΤ1 και Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες αλλά δεν υπήρξε επικοινωνία με στόχο τη συνεργασία ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του σταθμού. Πηγές από το Μαρούσι θέτουν την βασική παράμετρο στο τραπέζι και αυτή δεν είναι άλλη από την οικονομική.

Δείτε ακόμα:  Νίκος Moυτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Διχάζεται το Twitter για το σύμφωνο συμβίωσης

Οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός προσώπου όπως η Ελένη Μενεγάκη δεν ταιριάζουν καθόλου στη λογική και στη στρατηγική που ακολουθεί ο ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια, το κανάλι του Αμαρουσίου δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε σειρές μυθοπλασίας και ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών, επιλέγοντας να επενδύει σε ποικίλες και πολυπρόσωπες παραγωγές και όχι σε μεμονωμένα πρόσωπα με «βαριά» συμβόλαια.

zappit.gr