Ελένη Μενεγάκη: Τι θα γίνει με το συμβόλαιό της στο Mega – «Θα υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα»

Η περίοδος συζητήσεων για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η εκπομπή «Ελένη» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό Μας».

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν και τα ερωτηματικά βρίσκονται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου – στο ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην εκπομπή ότι έκλεισε εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna στις 23 Νοεμβρίου. Ημέρα Πέμπτη, το έψαξα. Είπε ότι θα λείπει και επειδή εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και οι υπόλοιποι, η Ελένη Μενεγάκη λέει πως “αν πάτε και οι υπόλοιποι να μου το πείτε να ξέρω τι να κάνω”. Αυτό εξέφρασε η παρουσιάστρια.

Ήταν μια αυθόρμητη κουβέντα. Θα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα και θα είναι σαρωτικές. Οι αλλαγές δεν είναι για κακό» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μπορεί να υπάρχει κάποιος συνεργάτης που να θέλει να αποχωρήσει» αποκάλυψε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό Μας».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παραμένει στην εκπομπή και είναι ο μόνος σίγουρος, ενώ ήδη κάποιοι συζητάνε για να είναι του χρόνου σε άλλη ψυχαγωγική εκπομπή!

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.