Ελένη Μενεγάκη: Το τελευταίο της πλάνο στην TV (βίντεο)

Τα φώτα στο πλατό της «Ελένης» έσβησαν για τελευταία φορά και η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που έγραψε το τέλος -έστω και προσωρινά- στο τηλεοπτικό της βιβλίο.

Μέσα από μια εκπομπή διάρκειας 210 λεπτών, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μαζί μας και με τους περισσότερους συνεργάτες της από τα 15 χρόνια στον Alpha, τις καλύτερες στιγμές της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε πολλά στην πριν το μεγάλο φινάλε, έδειξε τα πρόσωπα της οικογένειάς της στους τηλεθεατές, έφερε όλους τους φίλους-συνεργάτες της στο πλατό και έριξε την αυλαία με μια φράση που της είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος:

Δείτε ακόμα:  Aμαλία Κωστοπούλου: Η πρώτη της έξοδος μετά το σοβαρό τροχαίο

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος».

Και κάπως έτσι, η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε για τελευταία φορά μέσα από το πλατό της «Ελένης» την τηλεοπτική κάμερα και είπε στους τηλεθεατές: «Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία»!

Δείτε ακόμα:  Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας με το μήνυμα του για τον Αγάθωνα (φώτο)

zappit.gr