Ελένη Ράντου: Είχα δει πώς είναι να σε ταπεινώνουν, να σε εξευτελίζουν, να σε εκμηδενίζουν

Για τις καταγγελίες από τον καλλιτεχνικό χώρο που διαστρέβλωσαν την εικόνα που διαμορφώθηκε για το θέατρο, την επιστροφή της στη σκηνή και την καραντίνα μίλησε η Ελένη Ράντου, στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται.

Ήταν κακή επικοινωνία του θέματος ότι οι υποθέσεις αφορούν μόνο το θέατρο. Όλη η κοινωνία κατασπαράσσεται από κατάχρηση εξουσίας, συμπεριφορές κακοποίησης, σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, τονίζοντας: Ο τρόπος που επικοινωνήθηκε ότι μόνο στο θέατρο υποβόσκει το τέρας με στενοχώρησε.

Όπως είπε η Ελένη Ράντου και η ίδια έχει βιώσει το άσχημο πρόσωπο ανθρώπων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αγνότητα των νεότερων χρόνων της και μέσα από αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες πήρε την απόφαση ποτέ να μην συμπεριφερθεί κατά αυτόν τον τρόπο σε οποιονδήποτε συνεργάτη της.

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καινούργιου: Ο on air εκνευρισμός της για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά (βίντεο)

«Είχα δει πώς είναι να σε ταπεινώνουν, να σε εξευτελίζουν, να σε εκμηδενίζουν γιατί έτσι μπορούν κι είπα έτσι δεν θα φερθώ ποτέ έτσι. Υπάρχουν στρατιωτικά καψόνια σε κάθε δουλειά κι όταν είσαι αγνός ο καθένας θεωρεί ότι είσαι ένα καλό υλικό για να παίξει με τους δικούς του όρους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλη μας η ζωή είναι κακοποιημένη, ειδικά η δική μου η γενιά ήταν μεγαλωμένη με τη λογική “είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω” και ήταν δεδομένο δεν ήταν εύκολο αυτό να το αντικρούσεις», εξήγησε.

Δείτε ακόμα:  Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά του ΣΚΑΙ – «‘Ηταν ψέματα, με έδιωξαν έγκυο»

madata.gr