Ελένη Ράντου: «Πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση;»

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ψέριμο, η Ελένη Ράντου αντίκρισε το καμμένο τοπίο που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στην Πεντέλη και το Ντράφι και εξέφρασε δημόσια τη λύπη της με μία ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο τόνισε πόσο «βίαιη» ήταν η εικόνα που αντίκρισε, γυρνώντας στην Αθήνα, μετά τις διακοπές της στο νησί.

«Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια», έγραψε αρχικά για την Ψέριμο.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την καμμένη γη που άφησε πίσω της η φωτιά: «Πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη… Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό. Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

ραντου

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.