Ελένη Τοπαλούδη: Αυτή είναι η της τελευταία φωτογραφία

Πριν τη δολοφονία

Η Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ανάρτησε την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, τον Αύγουστο του 2018 εκφράζοντας την αγανάκτησή της γιατί «Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά» όπως λέει.

Στην ανάρτησή της, η μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο, παραθέτει τη φωτογραφία και γράφει χαρακτηριστικά:

»Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ‘ξερα, μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία. Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; γιατί; γιατί;

Στους δολοφόνους δίνει δικηγόρους από τη λίστα των δικηγόρων και πληρώνονται από το Κράτος. Στην οικογένεια του θύματος τίποτε. Αν αυτό το Κράτος είχε λίγη ευαισθησία θα μας στήριζε. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται κανείς τους. Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης,ούτε βουλευτής ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!!ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!»

lifo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.