Ελένη Βιτάλη: «Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου»

Η Ελένη Βιτάλη έδωσε μία εφ’ όλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η Ελένη Βιτάλη αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν ερωτεύτηκε το τραγούδι αλλά το αγάπησε και αναφέρει ότι από τους 50 θαυμαστές που ήταν από κάτω, οι 45 ήταν «γαμπροί».

«Δεν ερωτεύτηκα το τραγούδι, δεν ένιωσα λαχτάρα. Το αγαπάω όμως και το σέβομαι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνω καλή τραγουδίστρια. Όταν ήμουν 16 ετών ήθελα να γίνω σαν την Μαρινέλλα. Της το έχω πει και γελάμε. Πέρασα μια όψιμη εφηβεία. Όλες τις αταξίες τις έκανα μεγαλύτερη. Αυτό έχει παράπλευρες απώλειες», είπε αρχικά.

«Με τον σύντροφο μου ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα σε μια συναυλία. Τα φτιάξαμε ένα χρόνο μετά όταν έγινε επιστράτευση και φοβήθηκα. Από τους 50 θαυμαστές που ήταν από κάτω, οι 45 ήταν ‘’γαμπροί’’. Με κολάκευε να αρέσω αλλά ως εκεί. Ο σύντροφος μου ζήλευε κι εγώ τον ζήλευα ακόμα πιο πολύ». πρόσθεσε.

Παραδέχεται ότι είναι ακόμα φιλάρεσκη αλλά τονίζει ότι ήταν φιλόδοξη μόνο μέχρι τα 25 της χρόνια.

«Φιλάρεσκη υπήρξα και είμαι ακόμη. Φιλόδοξη υπήρξαν μέχρι τα 25. Στα 21 έγινα μητέρα. Είχα κοντά το παιδί μου στη δουλειά. Δεν θέλαμε να χάνουμε στιγμές. Η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου είναι την ώρα που ξύπνησα και κατάλαβα ότι έχω γεννήσει».

Τέλος, αναφέρεται στον 19χρονο εγγόνο της, που έχει «τρομερή φωνή».

«Ο εγγονός μου είναι 19 ετών, έχει τρομερή φωνή και είναι πολυπράγμων. Με φωνάζει γιαγιάκα και είναι χαδιάρης όπως εγώ. Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου. Αν δεν μπορούσα να τραγουδήσω εννοείται ότι θα σταματούσα».

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.