Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μας ήρθε κάπως το απότομο κλείσιμο…» (βίντεο)

Για την αποχή από τα μουσικά δρώμενα λόγω της πανδημίας και την παρουσία της στο «Σπίτι με το MEGA» μίλησε στο MEGA STAR η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι θα βρεθεί με τους τηλεθεατές του MEGA στο «Σπίτι με το MEGA», τονίζοντας το πόσο της έλειψε το τραγούδι.

«Δεν σου κρύβω ότι όταν είπαμε ότι θα κάνουμε το Σπίτι με το MEGA αγχώθηκα γιατί είχα πολύ καιρό να τραγουδήσω» σημείωσε μιλώντας στον Αντώνη Δημητριάδη.

Δείτε ακόμα:  8 Λέξεις: Συγκλονιστικές εξελίξεις λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

«Και νομίζω ότι είναι πολύ λογικό γιατί όταν σε έχουν κλεισμένο μέσα σε ένα σπίτι, ειδικά εμείς που είχαμε συνηθίσει να επικοινωνούμε και μέσα από την επικοινωνία είχαμε φτάσει σε σημείο να αναζητούμε την έκθεση, κλειστήκαμε απότομα και κάπως μας ήρθε» πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο δίσκο που ετοίμασε, με τίτλο «Πάρ’ το αλλιώς», με 13 διασκευασμένα τραγούδια.

«Είχαμε μάθει να δανειζόμαστε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και να τα τραγουδάμε στο δικό μας κοινό, σκεφτήκαμε επειδή υπήρχε άπλετος χρόνος, να μπούμε και να νιώσουμε και εμείς δημιουργικοί και έτσι ολοκληρώθηκε μια δουλειά που μου έχει φέρει μεγάλη χαρά» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, υπογραμμίζοντας:

Δείτε ακόμα:  Βασιλική Μιλλούση: Tρίτη μέρα με πυρετό μετά το εμβόλιο κατά του κορονοϊου

«Ότι με ενεργοποιεί και ξαναμπαίνω και θυμάμαι ότι αυτό που λαχταρώ πιο πολύ από όλα είναι να τραγουδάω, το ευγνωμονώ».

Για το κομμάτι που ξεχωρίζει από το νέο της δίσκο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική. «Τα αγαπάω όλα, το καθένα έχει άλλο λόγο ύπαρξης.

Θα ξεχωρίσω όμως τη “Σαντορίνη” των Κατσιμιχαίων για εμφανείς λόγους» είπε και συμπλήρωσε: «Λατρεύω του αδελφούς Κατσιμίχα, θεωρώ ότι έχουν αλλάξει όλη τη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού».

Δείτε ακόμα:  Φαίδρα Δρούκα: Για αυτόν τον λόγο δεν ήθελε δεύτερο παιδί

newsit.gr