Έλεος με τα μηχανάκια στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας! Έξαλλοι οι γονείς


Κάναμε και το πρωί και το απόγευμα μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας και μας σταμάτησαν πολλοί γονείς για να μας διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν για τα μηχανάκια μικρού και μεγάλου κυβισμού που σουλατσάρουν στην πλατεία ανάμεσα σε μικρά παιδιά με πολλούς κινδύνους να εγκυμονούν…

Το έχουμε θίξει αυτό το θέμα και στο παρελθόν και φυσικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντως οι γονείς των παιδιών που μάταια προσπαθούν να κάνουν βόλτα τα παιδάκια τους είναι έξαλλοι με αυτή την κατάσταση σε σημείο μάλιστα που κάποιοι αποφάσισαν πως την επόμενη φορά θα διαμαρτυρηθούν έντονα στην αστυνομία και σε όποιον τέλος πάντων είναι υπεύθυνος για αυτό το χάλι.

Και σήμερα η πλατεία ήταν λόγω του καλού καιρού γεμάτη από κόσμο και πάλι το ίδιο σκηνικό… μηχανάκια κάνουν βόλτες περνώντας δίπλα από παιδιά μικρά με τους γονείς να κρατούν την αναπνοή τους μην τυχόν και συμβεί κάτι. Έ όχι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό. Πρέπει να απαιτήσουμε από τους αρμόδιους φορείς να απαγορεύσουν τις μηχανές να κινούνται εντός της πλατείας και να τιμωρούνται αυστηρά όσοι ανεγκέφαλοι μηχανόβιοι δεν υπακούν.

Δείτε ακόμα:  Βίντεο ντοκουμέντο από το κορονοπάρτι στην Αρτέμιδα