Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της – Τα διαζύγια και το παιδί που μεγαλώνουν!

Η Χαρά Βέρρα βρέθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», το μεσημέρι του Σαββάτου και έκανε αποκαλύψεις στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τον επικείμενο γάμο της και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του κουμπάρου της. Συγκεκριμένα, η Χαρά Βέρρα με τον σύντροφό της, Σπύρο, ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. «Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει….», δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής.

«Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας»
«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά… Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε… Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…», δήλωσε η Χαρά Βέρρα.

«Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, λέμε να το κάνουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Θα έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας… Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και το θέλω για το παιδί», κατέληξε η Χαρά Βέρρα.

ethnos.gr