Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει για τον Μπο! «Δεν έχουμε ερωτική σχέση»

Στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν έχει ερωτική σχέση με τον Μπο.

«Με τον Μπο υπάρχει μεγάλη φιλία και αγάπη, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό, είμαστε φίλοι, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι σε ένα μαγαζί στην Πάτρα. Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Κοιμάμαι και ξυπνώ με το μυαλό μου στη δουλειά», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Λιόλιου.

Κεφάλαιο Voice…

Δείτε ακόμα:  Αποχώρησε από την Καθημερινή ο Στέφανος Κασιμάτης, μετά τον σάλο με το δημοσίευμα για τον Κατρούγκαλο

Μετά από έξι χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, η Κατερίνα δηλώνει πως έχει εξελιχθεί από την εμφάνισή της στο The Voice: «Δεν μπορώ να πω ότι στο Voice έγινε το μπαμ. Μου άνοιξε κάποιους δρόμους, αλλά δεν έγινε και σαματάς γύρω από το όνομά μου. Δεν με έμαθε ξαφνικά όλη η Ελλάδα. Κάποιοι άνθρωποι από τον χώρο με έμαθαν και υπήρχα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ως καλλιτέχνης.

Από εκεί και πέρα, όμως, ότι έχω κάνει το κερδίζω μέρα με τη μέρα με δουλειά. Και αυτό μου αρέσει, γιατί είναι στο χέρι μου. Όσο πιο πολύ δουλεύεις, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και ως οντότητα και καλλιτεχνικά. Θεωρώ ότι, γνωρίζοντας τον εαυτό σου, μπορείς να αποδόσεις καλύτερα και πάνω στην πίστα, αλλά και στη ζωή σου».

Δείτε ακόμα:  Αννίτα Πάνια: Μιλά για πρώτη φορά για το ακατάλληλο βίvτεο με το όνομά της (video)

zappit.gr