Εμμανουήλ Καραλής: Το ιστορικό άλμα με το οποίο έφερε το ασημένιο μετάλλιο στα Σπάτα! (βίντεο)

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης, αφού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, ενώ έκανε και ατομικό ρεκόρ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής βελτίωσε κατά δύο εκατοστά το ατομικό του ρεκόρ και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης.

Ο 24χρονος Έλληνας αθλητής πέρασε με άρτια τεχνική τα 5,87μ. και ξεπέρασε κατά δύο εκατοστά το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ, που είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

Το άλμα αυτό χάρισε στον Εμμανουήλ Καραλή το ασημένιο μετάλλιο, καθώς κανένας άλλος πλην του εξωγήινου Ντουμπλάντις δεν κατάφερε να το ξεπεράσει.

Όσον αφορά για τον εξωγήινο Ντουμπλάντις, πέρασε με την πρώτη και τα 6.10μ. σαν να είναι άλλη μία μέρα στο γραφείο.

Ο Καραλής κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ των Ανδρών μετά το ασημένιο του Χρήστου Παπανικολάου το 1968 στη Βουδαπέστη και έδειξε πως τα επόμενα χρόνια μπορεί να είναι σταθερά στο βάθρο των νικητών.

Τα μέλη της ελληνικής ομάδας, που παραμένουν στη Ρώμη βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και πανηγύρισαν μαζί με τον Καραλή τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.