Ένας νεκρός και δύο εγκλωβισμένοι από την κατάρρευση στοάς μεταλλείων στη Φωκίδα!

Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν σε στοά των Μεταλλείων Βωξίτη στο δρόμο Λαμίας – Άμφισσας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΣΚΑΪ ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Όλα έγιναν όταν ένας βράχος αποκολλήθηκε εντός της στοάς – περίπου σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το άνοιγμά της – και έπεσε πάνω σε όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαινε ένας εργάτης.

Εντός της στοάς, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, βρίσκονται άλλα δύο άτομα που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους μέσω των εσωτερικών τηλεφώνων και να ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από την 7η ΕΜΑΚ την ΠΥ Άμφισσας και το ΠΚ Πολυδρόσου, μαζί με συνεργεία των Μεταλλείων που έχουν τα απαραίτητα μηχανήματα για την απομάκρυνση του βράχου και τη διάνοιξη της σήραγγας.

Αυτή την στιγμή εργαζόμενοι και μηχανήματα της εταιρείας προσπαθούν να φτάσουν σ’ εκείνο το σημείο και να απομακρύνουν τα χώματα που έχουν φράξει την στοά ενώ έχουν ενημερωθεί από τους εργαζόμενους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.