Ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Joyride Car Rental, σε Ραφήνα, Αθήνα και όλη την Αν. Αττική

Η Joyride Car Rental αποτελεί brand της εταιρείας Αφοί Αλεξανδρή Ο.Ε., μιας καθετοποιημένης μονάδας αυτοκινήτου με αντικείμενα δραστηριότητας την ενοικίαση και πώληση αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ολοκληρωμένο συνεργείο, ηλεκτρολογείο και μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Με καταστήματα στην Εύβοια και την Αθήνα, η εταιρεία λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1991 και αποτελεί ειδικά στην Εύβοια μια από τις παλαιότερες και αρτιότερα καθετοποιημένες μονάδες αυτοκίνησης.

Η Joyride Car Rental υπήρξε από τις πρώτες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα που εφάρμοσε με επιτυχία την ενοικίαση χωρίς εγγύηση μέσω πιστωτικής κάρτας στην Αθήνα.

Σε συνέχεια αυτού του προγράμματος πρωτοπορεί εκ νέου με απουσία εγγύησης μετρητών για την ενοικίαση αυτοκινήτου η οποιασδήποτε άλλης εγγύησης.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινητων στην Αρτεμιδα, Παλλήνη, Πικέρμι, Γέρακα, Παιανία,Σπατα, Νέα Μάκρη, Πόρτο Ράφτη  καθώς και στο σύνολο της ανατολικής Αττικης γίνεται από εκπρόσωπο της εταιρίας με 24ωρη εξυπηρέτηση στον χώρο σας. Στα αυτοκίνητα της εταιρίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης πραγματοποιούνται βιολογικοί καθαρισμοί με επώνυμα μη τοξικά υλικά πριν από κάθε ενοικίαση, πιστοποιημένα για τον covid-19 καθώς και το σύνολο των ιών.
Επιπρόσθετα γίνεται εφαρμογή ενός επιπλέον συστήματος απολύμανσης της αμερικανικής Wynn’s διαρκείας 45´ στην καμπίνα των επιβατών πριν από κάθε ενοικίαση με μοναδικό σκοπό την πλήρη ασφάλεια των επιβαινόντων.

Για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ραφήνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Joyride όπως εκατοντάδες άλλοι πελάτες μας με 24 ωρη οδική βοήθεια, 24 ωρη τηλεφωνική υποστήριξη, χωρίς εγγύηση μετρητών η πιστωτικής κάρτας για την ενοικίαση. Έχετε την υποχρέωση να πληρώσετε μόνο το μίσθωμα που έχει συμφωνηθεί κατά την κράτηση.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθήνας πραγματοποιείται χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή σε γκισέ. Σεβόμαστε την επιθυμία σας για απλές διαδικασίες παράδοσης του αυτοκινήτου εντός του αεροδρομίου χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Με την ενοικίαση αυτοκίνητου στο αεροδρόμιο Αθήνας από την Joyride η παραλαβή γίνεται απλούστατη χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση σας με λεωφορείο και μεταφορά σας σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, αναμονή σε γκισέ η άσκοπες μετακινήσεις σε πάρκινγκ. Το αυτοκίνητο βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την αίθουσα αφίξεων σας.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα μηνιαίας ενοικίασης αυτοκινήτου σε εξαιρετικές τιμές, δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της μίσθωσης, πληρωμή κάθε μήνα χωριστά, χωρίς υπέρογκες προκαταβολές για εγγύηση, ιδανική λύση για ιδιώτες καθώς και για επαγγελματίες. Οι όροι ενοικίασης με τον μήνα είναι σαφέστατοι, οι χρεώσεις σε περίπτωση ζημιάς λογικότατες καθώς πραγματοποιούνται σε ιδιόκτητο συνεργείο της Joyride.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.joyriderental.gr
Facebook: Joyride Car Rental
Instagram: Joyride_car _rental
Twitter: @joyriderental
Trip advisor: Joyride