Ένωση Γονέων Παλλήνης: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Αγαπητοί Γονείς, Ενημερωθήκαμε ότι οι εργασίες κατάργησης κλινών και αλλαγής χρήσης δωματίων νοσηλείας του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, για την προσχηματική μετατροπή τους σε δομή φιλοξενίας παιδιών με εισαγγελική εντολή, έχουν προχωρήσει και σύντομα θα παραδοθούν.

Καλούμε τη Δευτέρα 27/6 στις 17:00 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, τις Ενώσεις Γονέων Βόρειου και Ανατολικού Τομέα, τους Συλλόγους Γονέων του Δήμου και των όμορων Δήμων, όλους τους γονείς και όσους φορείς θεωρούν υποχρέωσή τους να ακυρώσουν στην πράξη την απόφαση του Υπουργείου και της Διοίκησης του νοσοκομείου και να σταθούν στο πλευρό των γιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου κατά της απαράδεκτης αυτής απόφασης, η οποία με όχημα μια ιδιωτική δωρεά μεθοδεύει την αλλαγή του χαρακτήρα και της λειτουργίας του Νοσοκομείου, προς όφελος αλλότριων συμφερόντων.

Θέλουμε τώρα

• Επαναφορά του Παίδων Πεντέλης στην πλήρη λειτουργία του ως Δημόσιο Παιδιατρικό Νοσοκομείο με ουσιαστική αναβάθμισή του.
• Έξω οι Rotary από το Παίδων Πεντέλης. Καμία ιδιωτική παρέμβαση σε Δημόσιο Νοσοκομείο.
• Εισαγγελική Έρευνα για να ελεγχθεί η νομική ισχύς και εγκυρότητα της σύμβασης δωρεάς με τους καταχρηστικούς όρους.
• Φροντίδα ουσιαστική για τα παιδιά εισαγγελικής παραγγελίας, όχι σε νοσοκομεία αλλά στις κατάλληλες δομές αγκαλιάς και υποστήριξής τους με κατάλληλα καταρτισμένους ειδικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς.

Σας στέλνουμε τη σχετική σύμβαση δωρεάς και το ενημερωτικό σημείωμα για την επιχειρούμενη αλλαγή που εξέδωσε η συνέλευση των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παλλήνης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΟΜΗΣ

Σύμβαση Rotary – Παίδων Πεντέλης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.