Ενταση, επεισόδια και πιστόλια στη δίκη για τον Βασίλη Μάγγο – Τραυματίστηκε ο πατέρας του (φωτό)

Μεγάλη ένταση επικράτησε στα δικαστήρια του Βόλου το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου, όπου διεξαγόταν η δίκη για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου. Οι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει φραγμό στην είσοδο του κτηρίου και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να μπει στην αίθουσα.

Οταν το συγκεντρωμένο πλήθος προσπάθησε να μπει, τα ΥΜΕΤ έκαναν χρήση χημικών και χτύπησαν κόσμο, ενώ ένα από τα θύματα που φέρεται να χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς ήταν ο πατέρας του Βασίλη, Γιάννης Μάγγος.

Ο Γιάννης Μάγγος, πατέρας του θανόντα, φέρεται να χτυπήθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι τον έριξαν κάτω στην είσοδο των δικαστηρίων. Ακολούθησαν εικόνες χάους και μάλιστα ένας αστυνομικός έχασε και το όπλο του, το οποίο βρέθηκε πεταμένο στο δρόμο! Απορίας άξιο πώς βγήκε το πιστόλι από τη θήκη του, εκτός κι αν ο αστυνομικός το κρατούσε στα χέρια του.

 

 

Η δίκη των τριών αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη μετά την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου, πήρε αναβολή για τις 24 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, θα υπάρξει αναβάθμιση του κατηγορητηρίου, με διάταξη του εισαγγελέα και από πλημμέλημα το κατηγορητήριο αναβαθμίζεται σε βαθμό κακουργήματος.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.