ΕΟΦ: Προσοχή σε αυτό το επικίνδυνο σκεύασμα – Τι έδειξαν οι εργαστηριακοί έλεγχοι (φωτό)

Φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί προς χρήση σε συμπλήρωμα διατροφής, ούτε αναγράφονται στη συσκευασία, περιέχει επικίνδυνο σκεύασμα για το οποίο προειδοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Κατόπιν ενημέρωσης του Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) των ΗΠΑ, ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος Adam’s Secret.

Ειδικότερα, οι εργαστηριακοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από την αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ, έδειξαν ότι τα προϊόντα Adam’s Secret Extra Strength 1500 Capsules και Adam’s Secret Extra Strength 3000 Capsules περιέχουν τις φαρμακευτικές δραστικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαναφίλη οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς αυτές να αναγράφονται στην επισήμανσή τους. Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία των χρηστών.

Αυτό είναι το επικίνδυνο προϊόν:

Δείτε ακόμα:  Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη - Νέα απεργία των ναυτεργατών

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Newsbomb.gr.