Έπεσαν οι υπογραφές! Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Ραφήνα, δωρεά της κα. Π. Μεταξά


Υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο της Ραφήνας το συμβόλαιο μεταβίβασης δωρεάς ακινήτου από την κα. Πόλυ Μεταξά, για την ίδρυση και λειτουργία σε αυτό Βρεφονηπιακού Σταθμού ή νηπιαγωγείου εις μνήμη του υιού της Ιωάννη.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά μέσα από το iRafina.gr, η κα Μεταξά ήθελε να δωρίσει ένα ακίνητο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, στην οδό Αραφήνος για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για την ίδρυση και λειτουργία σε αυτό Βρεφονηπιακού Σταθμού για τις ανάγκες του Δήμου, με μοναδική προϋπόθεση ότι θα ονομαστεί «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜ. ΜΕΤΑΞΑ», στην μνήμη του γιου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο νέος και τόσο άδικα και στην κύρια είσοδο αυτού, να αναρτηθεί επιγραφή «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜ. ΜΕΤΑΞΑ».

Επίσης η κα. Μεταξά ανέφερε ότι προτίθεται να καλύψει κάθε δαπάνη που τυχόν απαιτηθεί, όπως ενδεικτικά αρχιτεκτονική μελέτη, εργασίες επισκευής, συντήρησης υπάρχουσας υποδομής του ακινήτου, τροποποιήσεων, προσθηκών, μεταρρυθμίσεων και εν γένει διαμόρφωσης του ακινήτου για να εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο προορίζεται η δωρεά του, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και τις δαπάνες αγοράς του απαιτούμενου εξοπλισμού, προκειμένου το ακίνητο να παραδοθεί στο Δήμο σε πλήρη λειτουργία και έτοιμο για τον ανωτέρω σκοπό.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί!

Επιπλέον η κα Μεταξά, δήλωσε ότι προτίθεται να αγοράσει και να μεταβιβάσει στο Δήμο λεωφορείο λίγων θέσεων (minibus), για τις ανάγκες μετακίνησης των παιδιών του Παιδικού Σταθμού.

Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα στο Δημαρχείο της Ραφήνας, παρουσία του δημάρχου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την κα. Μεταξά, προσωπικά αλλά και εκφράζοντας όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά και τους πολίτες της Ραφήνας, και η δημοτική σύμβουλος Σίσυ Κατσούδα, η οποία ήταν παρούσα με την ιδιότητα της συμβολαιογράφου.


Διαβάστε επίσης