Έπεσε πέλεκυς από την Δημοτική Αστυνομία του Μαραθώνα!

Η Δημοτική Αστυνομία, ανταποκρίθηκε άμεσα στην καταγγελία που της έγινε, από τους συναδέλφους της, της Υπηρεσίας Καθαριότητας· σχετικά με αυτοσχέδια χωματερή.


Βάση της αυτοψίας που διενεργήθηκε, διαπίστωσαν ότι όλοι οι κάτοικοι – ένοικοι του δρόμου, παρανομούσαν κατάφωρα, και ο ένας υποδείκνυε τον άλλο.

Μάλιστα, εντύπωση τους έκανε, ότι: παρότι, κατοικούν σε πευκόφυτη περιοχή, και δη στο Εθνικό Πάρκο του Σχινιά, φαίνεται να νοσούν από άγνοια κινδύνου, και για αυτό το λόγο είχαν μαζέψει έναν όγκο 10 φορτηγών από κλαδιά πεύκου, αφενός έξω από τα σπίτια τους και αφετέρου σε ένα Προστατευόμενο Δάσος.

Συγκεκριμένα, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, δεν άργησαν να καταλάβουν την όλη παράνοια, όταν εξέτασαν μακροσκοπικώς μία προς μία τις οικίες, οι οποίες ήταν τουλάχιστον 3 στρέμματα η κάθε μία, και είδαν ότι: ο εδαφικός ορίζοντας σε όλες τις οικίες ήταν αποψιλωμένος και ταυτόχρονα ο εναέριος ορίζοντας τους ήταν κλαδεμένος. Πάραυτα, προτού προχωρήσουν σε καθολική Βεβαίωση Προστίμων, αναζήτησαν παρελθόντα παράβολα για αποκομιδή κλαδιών από τον συγκεκριμένο δρόμο και έμειναν άναυδοι για ακόμη μια φορά.

Από όλο τον δρόμο, μόνο ένα σπίτι είχε κόψει παράβολο το 2019!

Συνεπώς, όλη η οδός όχι μόνο έφαγε από ένα πρόστιμο, αλλά τους στάλθηκε και από μία επιστολή, η οποία τους ενημέρωνε για τον Ποινικό Κώδικα, με τον οποίο φλερτάρουν επικίνδυνα.