Έπεσε το πρώτο πρόστιμο από το Λιμεναρχείο Ραφήνας


Η κυβέρνηση ως γνωστόν έχει πάρει απόφαση κι απαγορεύει τον απόπλου σκαφών αναψυχής, λόγω κορονοϊού. Όπως επίσης απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και όποια άλλη δραστηριότητα έχει να κάνει με τη θάλασσα.


Κάποιος παρέβη τις σχετικές εντολές και οδηγίες λόγω του κορονοϊού και σε έναν έλεγχο του λιμενικού σώματος στη Ραφήνα “συνελήφθη” και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Το irafina.gr επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Ραφήνας τον κ. Δημήτρη Κυριακουλόπουλο, ο οποίος μας είπε πως το Λιμενικό κάνει διαρκώς ελέγχους στο λιμάνι ώστε να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση και είχε ανακοινώσει ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο λιμενάρχης μάλιστα μας δήλωσε πως: “Θέλω να ενημερώσετε τους δημότες της περιοχής πως είμαστε επί ποδός “πολέμου” και με διαρκείς περιπολίες και ελέγχους προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ηρεμία και την τάξη στο λιμάνι της Ραφήνας. Όσοι λοιπόν έχουν σκάφη αναψυχής, ή ιδιωτικά σκάφη να γνωρίζουν πως απαγορεύεται ο απόπλους όπως επίσης απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και οι δραστηριότητες στη θάλασσα”