Επιχείρηση «σκούπα» κατά της εγκληματικότητας και στις Αχαρνές – Συλλήψεις και προσαγωγές

Σε τέσσερις συλλήψεις και 48 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ, χθες Τετάρτη 3 Μαϊου, σε ειδικές επιχειρήσεις που πραγματοποίησε σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, με σκοπό την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αχαρνές, Ζεφύρι, Αγία Βαρβάρα, Φυλή και Πετρούπολης, ελέγχθηκαν 554 άτομα και 330 οχήματα.

Προσήχθησαν 48 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 4, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απείθεια, αντίσταση, καθώς και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν πιστόλι (ρέπλικα) και μαχαίρι, ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα, βεβαιώθηκαν 172 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, ενώ αφαιρέθηκαν 28 άδειες ικανότητας οδήγησης, 38 άδειες κυκλοφορίας, και 29 πινακίδες κυκλοφορίας.

Όπως επισημαίνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.