Επείγουσα Ανακοίνωση: Διακοπές ρεύματος τη Δευτέρα στο Πικέρμι – Δείτε τις ώρες και τους δρόμους!


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Αναλυτικά οι περιοχές, οι ώρες και οι οδοί που θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος στο Πικέρμι, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΠΙΚΕΡΜΙ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΥΛΟΥ: ΟΛΗ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ (ΑΠΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΡΩ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΙ. ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΑΝΘΗΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΔΟΙ.

ΠΙΚΕΡΜΙ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΩΝΗΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙ – ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΑΣΑΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Α.Ο.Ο.Α.: ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΦΙΛΩΤΑ, ΠΙΝΔΟΥ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΟΞΑΤΟΥ, ΔΡΑΜΑΣ, ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΥ, ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ, ΑΤΤΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΝΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΔΟΙ.

Ώρες: 7:30 πμ – 17:00 μμ