Επικό τρολάρισμα Τσεμπέρη σε Βασιλόπουλο για τον σταθμό μέτρησης! Υπάρχει ήδη και “ευμεγέθης” για να σου έχει ξεφύγει


Δεν το λες και μια σταλιά, για να του “ξέφυγε” του κ. Βασιλόπουλου ένα χρόνο τώρα , ο σταθμός μέτρησης δίπλα στο Δημαρχείο, που μπαινοβγαίνει συνεχώς γιατί είναι και από τους συνεπείς δημ. συμβούλους. Εκτός κι αν έχει επιλεκτική όραση, ή το βράδυ που είναι τα ΔΣ δεν φαίνεται καλά.


Κατόπιν τούτου, απολύτως λογικά για τον ίδιο λόγω κακής οράσεως, ανέλαβε πρωτοβουλία για να εγκαταστήσει ανάλογο του ήδη υπάρχοντος σταθμό εν χορδαίς και οργάνοις και photo coverage . Νά’χαμε να λέγαμε δλδ και ντόρος να γίνεται και όποιον “πιάσει”.

Αναρωτιέμαι όμως:

Δεν θα ήταν καλύτερα για την πόλη και τους πολίτες, αντί για φωτο- σώου εσωτερικής κατανάλωσης, να μην στήναμε 2ο σταθμό στα 50 μέτρα από τον ήδη υπάρχοντα, αλλά να ερχόσουν σε μια συνεννόηση με Δήμο και φορείς, αφού πήρες την πρωτοβουλία, και να τοποθετείτο κάπου αλλού στρατηγικά, ώστε να έχουμε ακόμη περισσότερα και συνδυασμένα στοιχεία, για το καλό του πολίτη?

Λέω εγώ τώρα. Αλλά πάλι εγώ δεν είμαι και καθηγητής για να ξέρω…Είναι και οι εκλογές στη μέση…κατανοητόν…

Να συνεννοηθούμε τουλάχιστον μετά,που δεν θα έχει εκλογές και δεν θα έχεις άγχος, να αλλάξουμε θέση να έχουμε συνδυασμένα στοιχεία,ε?

Χρήστος Τσεμπέρης

Επικεφαλής Συνεργασίας Ενεργών Πολιτών