Επιλέξτε το δώρο σας στις γιορτές από την «Κάβα των Φίλων»

Στην Κάβα των Φίλων στη Ραφήνα θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για τις γιορτές. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ελάτε να επιλέξετε το καλύτερο δώρο.

Από ένα μπουκάλι καλό κρασί, μέχρι ένα σπάνιο malt ουίσκι! Πρόκειται για την πιο καλή επιλογή για ένα ξεχωριστό δώρο σε φίλους, φίλες και συνεργάτες τη γιορτινή περίοδο. Και πάνω απ΄όλα οικονομικά.

Σε εμάς θα βρείτε σπάνια κρασιά από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες, premium αποστάγματα, αρωματικά λικέρ και πολλές ακόμη εκλεκτές επιλογές για τις γιορτινές αγορές σας.

Η Κάβα των Φίλων στη Ραφήνα είναι ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί έως αργά το βράδυ. Οπότε μη διστάσετε για οποιαδήποτε στιγμή να μας επισκεφθείτε και να προμηθευτείτε από αναψυκτικά, ποτά, ξηρούς καρπούς, νερά και ελκυστικά «πακέτα» με δώρα.

Η πώληση είναι χονδρική – λιανική και μέχρι το απόγευμα με ένα τηλεφώνημα τα πράγματα έρχονται στο σπίτι σας. Όχι μόνο Ραφήνα. Το κατάστημα εξυπηρετεί τις περιοχές γύρω από τη Ραφήνα μέχρι το Πικέρμι, την Καλλιτεχνούπολη, τον Βουτζά αλλά και την Αρτέμιδα. Διανομή κατ΄οίκον. Ξεκούραστα και δίχως τρεχάματα.

Κάβα των Φίλων

Πρωτέως 14Β, στη Ραφήνα

2294023730 & 6938802885

Διαβάστε επίσης