Επίσκεψη στο Α.Τ 3Β ο Λ. Καραούλης για τα ζητήματα Ασφάλειας και Εγκληματικότητας (φωτό)

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του μέλους της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Λάζαρου Καραούλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και να συζητήσει μαζί τους για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε στο Α.Τ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Εκεί συζήτησε με την Διοικητή κ.Σουλιώτη καθώς και με προσωπικό του Α.Τ. το πρόσφατο περιστατικό της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Βάρη αλλά και μια σειρά ζητημάτων όπου και διαπίστωσε για άλλη μια φορά το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα σχεδόν τα Α.Τ. της Αν. Αττικής, η υποστελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, λόγω α) φύλαξης υψηλών προσώπων και β) αποσπάσεις στη Frontex, συγκεκριμένα υπάρχουν μόλις 6 άτομα στην ασφάλεια από 43 που είναι η πραγματική του δύναμη!

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αντικειμενική αδυναμία της πλήρους προστασίας της περιοχής και της καταπολέμησης της εγκληματικότητας, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει έξαρση σε απάτες εις βάρος των πολιτών. Χρειάζεται άμεση ενίσχυση των τμημάτων της ασφάλειας και ιδιαίτερα των Πολυδύναμων, που επιτελούν σημαντικό έργο και είναι αποδυναμωμένα.

Η ασφάλεια και προστασία των πολιτών της Ανατολικής Αττικής είναι βασική προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.