Επίσκεψη του Δημοσθένη Δόγκα στο Δήμο Σαρωνικού (φωτό)

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Τομέα Ανατολικής Αττικής με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, περιόδευσε στον Δήμο Σαρωνικού την Δευτέρα 8/03/2019 μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και την Ομάδα των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του Ανατολικού Τομέα Αττικής.

Ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα αλλά και τα προβλήματα της περιοχής από τον Δήμαρχο Σαρωνικού κο Σωφρόνη Γεώργιο, τον τέως Δήμαρχο κο Φιλίππου Πέτρο, τους Προέδρους των Κοινοτήτων Σαρωνίδας και Παλαιάς Φώκαιας καθώς και από αρκετούς αρμόδιους των Τοπικών Κοινωνικών Φορέων.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Κ.Α.Π.Η. Αναβύσσου, το Κέντρο Υγείας Καλυβίων και τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας δήλωσε τα εξής:

«Η πρωινή μας «βόλτα» στο Δήμο Σαρωνικού ήταν άκρως κατατοπιστική όσον αφορά τα προβλήματα των Δημοτών και της διοίκησης του Δήμου. Οι δυνατότητες που έχει αυτός ο όμορφος τόπος, που όχι μόνο «βρέχεται» σε μεγάλο μέρος του με την απίστευτα προσβάσιμη και όμορφη ακτογραμμή, από και επί του Σαρωνικού Κόλπου, αλλά και διαθέτει μια εύφορη και παραγωγική ενδοχώρα, είναι δυνατό και πρέπει να έχει σημαντικό ρόλο στην οικονομική, γεωργική και αγροτουριστική ανάπτυξή της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας!».

Διαβάστε επίσης