Επίσκεψη του Περ. Συμβούλου Σπύρου Πάντζα στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφτηκε σήμερα ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Αττικής, κος Σπύρος Πάντζας.

Η ατζέντα της συζήτησης ήταν τα προβλήματα αλλά και η ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και του αθλητισμού στην ανατολική Αττική.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πρωτοβουλία της κυρίας Έλενας Κουντουρά που αφορά την ίδρυση του διεθνούς οργανισμού αθλητισμού και τουρισμού για την ειρήνη και την ευημερία (ISTO for P & P), με έδρα την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί ιστορική στιγμή καθώς είναι ο πρώτος διεθνής οργανισμός με έδρα την Ελλάδα. Χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα υψηλά αθλητικά ιδεώδη, η Εκεχειρία και η φιλοξενία και πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΟΗΕ, καθώς ενσωματώνει τις τέσσερις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης οι οποίες είναι η παγκόσμια οικονομική ευημερία, η κοινωνική συνοχή, το αειφόρο περιβάλλον και η καλή διακυβέρνηση.

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά τόνισε πως βλέπει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην ανατολική Αττική και πως αποτελεί προτεραιότητά της να εκκινήσει πρωτοβουλίες που θα ενδυναμώσουν τον τουρισμό, τον αθλητικό τουρισμό αλλά και τις αθλητικές υποδομές.

Ο κος Πάντζας από την πλευρά του αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε την υπουργό, επισήμανε πως θα σταθεί αρωγός σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία της κας Κουντουρά και πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να στηρίξει τα ιδεώδη αυτής της πρωτοβουλίας.