Επισκευή iPhone στα ired

Το νέο κατάστημα ired στην περιοχή μας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν! Ένας μοντέρνος χώρος που προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων αξεσουάρ για τις αγαπημένες σας συσκευές, αλλά και αξιόπιστες υπηρεσίες όταν αφορά την επισκευή τους.

Γιατι στα ired;

Τεχνογνωσία

Τα ired διαθέτουν χρόνια εμπειρίας σε επισκευή κάθε είδους ζημιάς σε προϊόντα της Apple, οπότε αν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να πάτε για service την αγαπημένη σας συσκευή να είστε σίγουροι πως θα βρίσκεται σε καλά χέρια. Όλοι οι τεχνικοί των ired είναι διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί οι οποίοι διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στην επισκευή iPhone, ενώ παράλληλα παραμένουν διαρκώς ενημερωμένοι σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι συνηθέστερες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στο iPhone σας είναι οι ακόλουθες:
● Σπασμένη οθόνη
● Αλλαγή μπαταρίας
● Αλλαγή κεραίας WiFi
● Επισκευή μικροφώνου

Όλα από τα παραπάνω αποτελούν μια διαδικασία ρουτίνας για τους επαγγελματίες τεχνικούς των ired οι οποίοι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σας σε μόλις 15 λεπτά και να παραδώσουν στα χέρια σας μία πλήρως λειτουργική συσκευή!

Ποιότητα

Μεγάλο ρόλο στο μεγάλο ποσοστό των επιτυχημένων επισκευών που πραγματοποιούν τα ired παίζουν και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν. Η ομάδα προμηθειών των ired φροντίζει πάντα ώστε να σας παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εξαρτημάτων, έτσι ώστε να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα και την υψηλή τους απόδοση, ενώ παράλληλα διατηρούν και τις τιμές ενημερωμένες και ανταγωνιστικές!

Επικοινωνία

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα των ired είναι ότι υπάρχει διαρκείς επικοινωνία με τους πελάτες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή είτε με τον τεχνικό που έχει αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας είτε με κάποιον άλλον ειδικό για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία εύκολα και γρήγορα με όποιον τρόπο επιθυμείτε! Είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, είτε με την επίσκεψη σας από το κατάστημα. Τα ired φροντίζουν να σας κρατάνε πάντα ενήμερους για την εξέλιξη της επισκευής σας για τις εργασίες που χρειάζονται και για το κόστος τους.

Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς σύγχρονο και αξιόπιστο service για το iPhone σας στην περιοχή της Ραφήνας, τότε σίγουρα τα ired είναι η στάση που πρέπει να κάνετε!