Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 θρυλική ελληνική σειρά των ‘90s

Με τις Άγριες Μέλισσες να έχουν ρίξει αυλαία, ο ΑΝΤ1 ψάχνει για την επόμενη σεζόν ένα δυνατό χαρτί στην ελληνική μυθοπλασία και φαίνεται ότι το βρήκε γυρίζοντας πολύ πίσω στο παρελθόν των δικών του παραγωγών των αρχών της δεκαετίας του 90, επιχειρώντας ένα σύγχρονο remake μιας ιστορικής του σειράς.

Ο λόγος για το Τμήμα Ηθών, τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη από την οποία έγιναν ευρύτερα γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Θεόφιλος Βανδώρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ο ΑΝΤ1 έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μανούσο Μανουσάκη, με τα γυρίσματα της νέας εκδοχής της σειράς να αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Στο ίδιο το ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο ποργαμματισμός του καναλιού θέλει τη σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Θυμίζουμε ότι το Τμήμα Ηθών ήταν μία από τις πρώτες αστυνομικές κοινωνικές σειρές αυτοτελών επεισοδίων της ιδιωτικής τηλεόρασης, παραγωγής 1992-1995, που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Η σειρά παρουσίαζε μία ομάδα αστυνομικών του τμήματος ηθών που αναλαμβάνει την επίλυση διάφορων υποθέσεων.

dailymedia.com.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.