Επίθεση Άδωνι σε Γεννηματά και απάντηση από το ΚΙΝ.ΑΛ.: Τιμή μας

Κυριακάτικη κόντρα μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και της Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη για ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά στο Twitter.

Ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε μια αποστροφή της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγορώντας, εμμέσως πλην σαφώς, την Φώφη Γεννηματά για συνωμοσιολογία.

Η απάντηση από το Κίνημα Αλλαγής δεν άργησε να έρθει με τον Παύλο Χρηστίδη να σημειώνει «κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε στην απάντηση του προς τον κ. Γεωργιάδη: «Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: “Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης”. Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους».

Δείτε ακόμα:  Βαρυμπόμπη: Μπήκε στις Αδάμες η πυρκαγιά - Καίγονται σπίτια - 14 κλήσεις για εγκλωβισμένους (live video)

efsyn.gr