Ερωτηματικό η υποψηφιότητα της Δ. Γκικάκη για τις εκλογές της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου!


Ερωτηματικό παραμένει η υποψηφιότητα της νυν προέδρου της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινας Γκικάκη, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.


Μπορεί, αν και είναι ακόμα νωρίς και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εκλογές, κάποιοι να έχουν προεξοφλήσει πως η κ. Γκικάκη δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια, όμως αυτό μέχρι και σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, η κα. Γκικάκη, η οποία κατέχει τα ηνία από το 2016 στην Τοπική και που έχει συμβάλει τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να συσπειρώσει τον κόσμο και μάλιστα σε εποχές που ήταν δύσκολες για το κόμμα όσο η “γαλάζια” παράταξη βρισκόταν στην αντιπολίτευση, δεν έχει ακόμα πάρει την οριστική απόφαση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξελίξεις αναμένονται σύντομα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι τελικά και αν αποφασίσει η κα. Γκικάκη, θα παραμένει κοντά στη Νέα Δημοκρατία, ίσως και από άλλο πόστο.

Τώρα όσα αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, δεν θα μπούμε από τώρα σε ονοματολογία. Όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί μέχρι σήμερα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς μπορεί κάποιοι να έχουν ξεκινήσει να διαδίδουν πως θα ήθελαν ή σκέφτονται να διεκδικήσουν την προεδρία, όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς.