Ερώτηση του Συνδέσμου «ΩΚΕΑΝΙΣ» στη συμπαραστάτιδα του Δημότη


Από την 10η Μαρτίου 2020 ο Σύνδεσμος Μονίμων Κατοίκων Διώνης «ΩΚΕΑΝΙΣ» ζήτησε επίσημα από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ρ-Π πληροφορίες σχετικά με τους όρους δόμησης που διέπουν το Ο.Τ 215 της Διώνης.

Λόγω μη απαντήσεως επί του θέματος απευθυνθήκαμε με έγγραφό μας την 21η Ιουλίου 2020 στη Συμπαραστάτιδα του Δημότη του Δήμου Ρ-Π και αιτηθήκαμε την παρέμβασή της, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Την 10η Σεπτεμβρίου 2020, λόγω παρέλευσης χρονικού διαστήματος πενήντα (50) ημερών και εφόσον δεν είχαμε λάβει καμία απάντηση στο έγγραφό μας ο Σύνδεσμος προέβη σε σχετική Υπόμνηση – Υπενθύμιση άνευ μέχρι σήμερα αποτελέσματος.

Δείτε ακόμα:  Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» με 702 μεταλλάξεις του κορονοϊού! Ανεβαίνει η Ανατολική Αττική

Κατόπιν τούτου ΕΡΩΤΑΤΑΙ η Συμπαραστάτιδα του Δημότη πότε σκοπεύει να επιληφθεί της υπόθεσής μας;
Eυελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί και θα λάβουμε απάντησή της αλλά και θα δούμε τα αποτελέσματα των ενεργειών της το ταχύτερο δυνατόν.

Το Δ.Σ του Συνδέσμου «ΩΚΕΑΝΙΣ»

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΩΚΕΑΝΙΣ – Σύνδεσμος Μονίμων Κατοίκων Διώνης», αναγνωρισμένο επίσημα με την απόφαση 1380/5-03-2012 του Πρωτοδικείου Αθηνών δραστηριοποιείται στην περιοχή Διώνης, στη Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Δείτε ακόμα:  Ανθρώπινο ξέσπασμα Μπουρνούς: Αυτή την ώρα δίνω την μάχη κοντά στην οικογένειά μου - Με τις χυδαιότητες θα ασχοληθώ μετά

Ο σκοπός του σωματείου μας είναι η προβολή, η προώθηση και η, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, επίλυση των προβλημάτων τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση οι μόνιμοι κάτοικοι της Διώνης, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ τους. Ο σύνδεσμος «ΩΚΕΑΝΙΣ» αριθμεί περί τα 180 εγγεγραμμένα μέλη – κατοίκους του οικισμού της Διώνης.